

Session 1 Agenda

PSYCHEDELIC HARM REDUCTION AND INTEGRATION

TIME (PT)	TIME (ET)	PROGRAM	DETAILS
9:00 (10 mins)	12:00 (10 mins)	Welcome and opening	
9:10 (10 mins)	12:10 (10 mins)	Context setting	Review learning outcomes and experiential learning
9:20 (30 mins)	12:20 (30 mins)	Check-in and intros	Arrival practice – breath and OA Intention setting
9:50 (20 mins)	12:50 (20 mins)	PHRI and harm reduction overview	What is harm reduction? What is harm reduction therapy?
10:10 (15 mins)	1:10 (15 mins)	BREAK	
10:25 (80 mins)	1:25 (80 mins)	Assessment	Set the context for assessment Underground work – assessment/treatment is not regulated
11:45 (40 mins)	2:45 (40 mins)	Preparation	What is preparation as it applies to PAT and what does it mean in the context of harm reduction?
12:25 (5 mins)	3:25 (5 mins)	Closing Practice	