

Session 2 Agenda

PSYCHEDELIC HARM REDUCTION AND INTEGRATION

TIME (PT)	TIME (ET)	PROGRAM	DETAILS
8:30 (10 mins)	11:30 (10 mins)	Welcome and opening	
8:40 (30 mins)	11:40 (30 mins)	Preparation and intention setting	Nadia case review Demo
9:10 (25 mins)	11:50 (25 mins)	Resourcing	Small group exercises
9:35 (20 mins)	12:35 (20 mins)	Integration	What is it and how do we do it?
9:55 (25 mins)	12:55 (25 mins)	Practice and inquiry	Skills practice
10:20 (15 mins)	1:20 (15 mins)	BREAK	
10:40 (35 mins)	1:40 (35 mins)	Case review	Peru case – Lucy and ayahuasca
11:10 (40 mins)	2:10 (40 mins)	Context setting and competencies	Reviewing Phelps (2017) key competencies
11:50 (5 mins)	2:50 (5 mins)	Ritual and closing	Short meditation – witnessing, honouring, relational impact
11:55 (5 mins)	2:55 (5 mins)	Closing Practice	Short practice to close/goodbye/evaluation