

NUMINUS

Session 1 Agenda

PSYCHEDELIC HARM REDUCTION AND INTEGRATION

TIME (PT)	TIME (ET)	PROGRAM	DETAILS
8:30 (10 mins)	11:30 (10 mins)	Welcome and opening	
8:40 (10 mins)	11:40 (10 mins)	Context setting	Review learning outcomes and experiential learning
8:50 (30 mins)	11:50 (30 mins)	Check-in and intros	Arrival practice – breath and OA Intention setting
9:20 (20 mins)	12:20 (20 mins)	PHRI and harm reduction overview	What is harm reduction? What is harm reduction therapy?
9:40 (15 mins)	12:40 (15 mins)	BREAK	
9:55 (80 mins)	12:55 (80 mins)	Assessment	Set the context for assessment Underground work – assessment/treatment is not regulated
11:15 (40 mins)	2:15 (40 mins)	Preparation	What is preparation as it applies to PAT and what does it mean in the context of harm reduction?
11:55 (5 mins)	2:55 (5 mins)	Closing Practice	