

Session 2 Agenda

PSYCHEDELIC HARM REDUCTION AND INTEGRATION

TIME (PT)	TIME (ET)	PROGRAM	DETAILS
9:00 (10 mins)	12:00 (10 mins)	Welcome and opening	
9:10 (30 mins)	12:10 (30 mins)	Preparation and intention setting	Nadia case review Demo
9:40 (25 mins)	12:20 (25 mins)	Resourcing	Small group exercises
10:05 (20 mins)	1:05 (20 mins)	Integration	What is it and how do we do it?
10:25 (25 mins)	1:25 (25 mins)	Practice and inquiry	Skills practice
10:50 (15 mins)	1:50 (15 mins)	BREAK	
11:10 (35 mins)	2:10 (35 mins)	Case review	Peru case – Lucy and ayahuasca
11:40 (40 mins)	2:40 (40 mins)	Context setting and competencies	Reviewing Phelps (2017) key competencies
12:20 (5 mins)	3:20 (5 mins)	Ritual and closing	Short meditation – witnessing, honouring, relational impact
12:25 (5 mins)	3:25 (5 mins)	Closing Practice	Short practice to close/goodbye/evaluation