

## Session 3 Agenda

## EMBODIED INQUIRY: A NEW METHODOLOGY FOR PSYCHEDELIC-ASSISTED THERAPY

TIME (PT)	TIME (ET)	PROGRAM	DETAILS
7:30am (15 mins)	10:30am (15 mins)	Welcoming and Opening	
7:45am (5 mins)	10:45am (5 mins)	Overview of the Day	
7:50am (40 mins)	10:50am (40 mins)	IFS and Parts Inquiry	Demonstration
8:30 am (40 mins)	11:30am (40 mins)	Case Example of Inquiry in Preparation	Role Play
9:10am (15 mins)	12:10pm (15 mins)	Break	
9:25am (25 mins)	12:25pm (25 mins)	Review of the Embodied Inquiry Model	
9:50am (45 mins)	12:50pm (45 mins)	Case Example of Inquiry in Medicine Session	Case Study and Large Group Debrief
10:35am (45 mins)	1:35pm (45 mins)	Case Study: Inquiry and Integration	Large Group Debrief
11:20am (10 mins)	2:20pm (10 mins)	Closing	Self-reflection