

## Session 2 Agenda

## EMBODIED INQUIRY: A NEW METHODOLOGY FOR PSYCHEDELIC-ASSISTED THERAPY

TIME (PT)	TIME (ET)	PROGRAM	DETAILS
7:30am (10 mins)	10:30am (10 mins)	Welcoming and Opening	
7:40am (30 mins)	10:40am (30 mins)	Narrative Weaving & Sensing Exercise	Experiential
8:10am (15 mins)	11:10am (15 mins)	Applied Neuroscience – Trauma and PAT	Large Group Discussion
8:25 am (20 mins)	11:25am (20 mins)	Somatic Skills	Small Group Breakout
8:45am (30 mins)	11:45am (30 mins)	Demonstration	
9:15am (15 mins)	12:15pm (15 mins)	Q & A	
9:30am (20 mins)	12:30pm (20 mins)	Break	
9:50am (85 mins)	12:50pm (85 mins)	Group Work	Small Groups and Large Group Debrief
11:15am (15 mins)	2:15pm (15 mins)	Closing	