

Session 1 Agenda

EMBODIED INQUIRY: A NEW METHODOLOGY FOR PSYCHEDELIC-ASSISTED THERAPY

TIME (PT)	TIME (ET)	PROGRAM	DETAILS
7:30am (35 mins)	10:30am (35 mins)	Welcoming and Opening	
8:05am	11:05am	Context, Overview, and	
(10 mins)	(10 mins)	Learning Objectives	
8:15am	11:15am	Intentions of Therapy –	Large Group Discussion
(15 mins)	(15 mins)	What is Inquiry?	
8:30am	11:30am	Framework: Method;	Partner Practice
(75 mins)	(75 mins)	Embodiment; Process	
9:45am (20 mins)	12:45pm (20 mins)	Break	
10:05am	1:05pm	Inquiry and	Small Group Exercises
(75 mins)	(75 mins)	Psychological Flexibility	
11:20am (10 mins)	2:20pm (10 mins)	Closing	