

## Session 3 Agenda

## EMBODIED INQUIRY: A NEW METHODOLOGY FOR PSYCHEDELIC-ASSISTED THERAPY

TIME (PT)	TIME (ET)	PROGRAM	DETAILS
9:00am (15 mins)	12:00pm (15 mins)	Welcoming and Opening	
9:15am (5 mins)	12:15pm (5 mins)	Overview of the Day	
9:20am (40 mins)	12:20pm (40 mins)	IFS and Parts Inquiry	Demonstration
10:00 am (40 mins)	1:00pm (40 mins)	Case Example of Inquiry in Preparation	Role Play
10:40am (15 mins)	1:40pm (15 mins)	Break	
10:55am (25 mins)	1:55pm (25 mins)	Review of the Embodied Inquiry Model	
11:20am (45 mins)	2:20pm (45 mins)	Case Example of Inquiry in Medicine Session	Case Study and Large Group Debrief
12:05pm (45 mins)	3:05pm (45 mins)	Case Study: Inquiry and Integration	Large Group Debrief
12:50am (10 mins)	3:50pm (10 mins)	Closing	Self-reflection