

Session 2 Agenda

EMBODIED INQUIRY: A NEW METHODOLOGY FOR PSYCHEDELIC-ASSISTED THERAPY

TIME (PT)	TIME (ET)	PROGRAM	DETAILS
9:00am (10 mins)	12:00pm (10 mins)	Welcoming and Opening	
9:10am (30 mins)	12:10pm (30 mins)	Narrative Weaving & Sensing Exercise	Experiential
9:40am (15 mins)	12:40pm (15 mins)	Applied Neuroscience – Trauma and PAT	Large Group Discussion
9:55am (20 mins)	12:55pm (20 mins)	Somatic Skills	Small Group Breakout
10:15am (30 mins)	1:15pm (30 mins)	Demonstration	
10:45am (15 mins)	1:45pm (15 mins)	Q & A	
11:00am (20 mins)	2:00pm (20 mins)	Break	
11:20am (85 mins)	2:20pm (85 mins)	Group Work	Small Groups and Large Group Debrief
12:45pm (15 mins)	3:45pm (15 mins)	Closing	