

## Session 1 Agenda

## EMBODIED INQUIRY: A NEW METHODOLOGY FOR PSYCHEDELIC-ASSISTED THERAPY

TIME (PT)	TIME (ET)	PROGRAM	DETAILS
9:00am (35 mins)	12:00pm (35 mins)	Welcoming and Opening	
9:35am	12:35pm	Context, Overview, and	
(10 mins)	(10 mins)	Learning Objectives	
9:45am	12:45pm	Intentions of Therapy –	Large Group Discussion
(15 mins)	(15 mins)	What is Inquiry?	
10:00am	1:00pm	Framework: Method;	Partner Practice
(75 mins)	(75 mins)	Embodiment; Process	
11:15am (20 mins)	2:15pm (20 mins)	Break	
11:35am	2:35pm	Inquiry and	Small Group Exercises
(75 mins)	(75 mins)	Psychological Flexibility	
12:50pm (10 mins)	3:50pm (10 mins)	Closing	