

NUMINUS

Session 6 Agenda

FUNDAMENTALS OF PSYCHEDELIC-ASSISTED THERAPY

TIME (PT)	TIME (ET)	PROGRAM	DETAILS
12:00noon (10 mins)	3:00pm (10 mins)	Welcoming and opening	
12:10pm (10 mins)	3:10pm (10 mins)	Team dynamics	Group discussion
12:20pm (10 mins)	3:20pm (10 mins)	Navigating team challenges	Group discussion
12:30pm (20 mins)	3:30pm (20 mins)	Co-therapy exploration	Small group discussion
12:50pm (40 mins)	3:50pm (40 mins)	Case	Group case work and small group debrief
1:40pm (10 mins)	4:40pm (10 mins)	Break	
1:50pm (55 mins)	4:50pm (55 mins)	The arc of the Medicine Session	Didactic with small group discussion
2:45pm (10 mins)	5:45pm (10 mins)	Client behaviours	
2:55pm (5 mins)	5:55pm (5 mins)	Closing	