

NUMINUS

Session 5 Agenda

FUNDAMENTALS OF PSYCHEDELIC-ASSISTED THERAPY

| TIME (PT) | TIME (ET) | PROGRAM | DETAILS |
|------------------------|---------------------|--|----------------------|
| 12:00noon (10 mins) | 3:00pm (10 mins) | Welcoming and opening | |
| 12:10pm (30 mins) | 3:10pm (30 mins) | Set and setting | |
| 12:40pm (30 mins) | 3:40pm (30 mins) | Goal and intention setting | Small group exercise |
| 1:10pm (15 mins) | 4:10pm (15 mins) | Therapeutic ritual | |
| 1:25pm (30 mins) | 4:25pm (30 mins) | Resourcing | Group discussion |
| 1:55pm (10 mins) | 4:55pm (10 mins) | Break | |
| 2:05pm (45 mins) | 5:05pm (45 mins) | Agreements in psychedelic-assisted therapy | Small group exercise |
| 2:50pm (10 mins) | 5:50pm (10 mins) | Closing | |