

NUMINUS

Session 1 Agenda

FUNDAMENTALS OF PSYCHEDELIC-ASSISTED THERAPY

| TIME (PT) | TIME (ET) | PROGRAM | DETAILS |
|----------------------|---------------------|--|---------------------------|
| 12:00pm (15 mins) | 3:00pm (15 mins) | Welcoming and opening | |
| 12:15pm (10 mins) | 3:15pm (10 mins) | Introduction to the course | |
| 12:25pm (25 mins) | 3:25pm (25 mins) | Context setting | |
| 12:50pm (10 mins) | 3:50pm (10 mins) | Ethics in psychedelic- assisted therapy | |
| 1:00pm (25 mins) | 4:00pm (25 mins) | Justice, equity, dignity, and inclusion | Group activity |
| 1:25pm (10 mins) | 4:25pm (10 mins) | Break | |
| 1:35pm (45 mins) | 4:35pm (45 mins) | Recorded discussion with Elder Duncan Grady | |
| 2:20pm (30 mins) | 5:20pm (30 mins) | Harm reduction | Group discussion and case |
| 2:50pm (10 mins) | 5:50pm (10 mins) | Closing | |