

## Session 7 Agenda

## FUNDAMENTALS OF PSYCHEDELIC-ASSISTED THERAPY

TIME (PT)	TIME (ET)	PROGRAM	DETAILS
12:00pm (10 mins)	3:00pm (10 mins)	Welcoming and Opening	
12:10pm (25 mins)	3:10pm (25 mins)	Integration needs framework and inquiry	Didactic
12:35pm (30 mins)	3:35pm (30 mins)	Integration	Demonstration
1:05pm (10 mins)	3:05pm (10 mins)	Break	
1:15pm (45 mins)	3:15pm (45 mins)	Integration Case 1	Group case work
2:10pm (40 mins)	4:10pm (40 mins)	Integration Case 2	Group case work
2:55pm (5 mins)	4:55pm (5 mins)	Closing	