NUMINUS



Session 7 Agenda

FUNDAMENTALS OF PSYCHEDELIC-ASSISTED THERAPY

TIME (PT)	TIME (ET)	PROGRAM	DETAILS
9:00am (10 mins)	12:00pm (10 mins)	Welcoming and Opening	
9:10am (25 mins)	12:10pm (25 mins)	Integration needs framework and inquiry	Didactic
9:35am (30 mins)	12:35pm (30 mins)	Integration	Demonstration
10:05am (10 mins)	1:05pm (10 mins)	Break	
10:15am (55 mins)	1:15pm (45 mins)	Integration Case 1	Group case work
11:10am (45 mins)	2:10pm (40 mins)	Integration Case 2	Group case work
11:55am (5 mins)	2:55pm (5 mins)	Closing	