NUMINUS



Session 6 Agenda

FUNDAMENTALS OF PSYCHEDELIC-ASSISTED THERAPY

TIME (PT)	TIME (ET)	PROGRAM	DETAILS
9:00am (10 mins)	12:00noon (10 mins)	Welcoming and opening	
9:10am (10 mins)	12:10pm (10 mins)	Team dynamics	Group discussion
9:20am (10 mins)	12:20pm (10 mins)	Navigating team challenges	Group discussion
9:30am (20 mins)	12:30pm (20 mins)	Co-therapy exploration	Small group discussion
9:50am (40 mins)	12:50pm (40 mins)	Case	Group case work and small group debrief
10:40am (10 mins)	1:40pm (10 mins)	Break	
10:50am (55 mins)	1:50pm (55 mins)	The arc of the Medicine Session	Didactic with small group discussion
11:45am (10 mins)	2:45pm (10 mins)	Client behaviours	
11:55am (5 mins)	2:55pm (5 mins)	Closing	