NUMINUS

Session 5 Agenda

FUNDAMENTALS OF PSYCHEDELIC-ASSISTED THERAPY

TIME (PT)	TIME (ET)	PROGRAM	DETAILS
9:00am (10 mins)	12:00noon (10 mins)	Welcoming and opening	
9:10am (30 mins)	12:10pm (30 mins)	Set and setting	
9:40am (30 mins)	12:40pm (30 mins)	Goal and intention setting	Small group exercise
10:10am (15 mins)	1:10pm (15 mins)	Therapeutic ritual	
10:25am (30 mins)	1:25pm (30 mins)	Resourcing	Group discussion
10:55am (10 mins)	1:55pm (10 mins)	Break	
11:05am (45 mins)	2:05pm (45 mins)	Agreements in psychedelic-assisted therapy	Small group exercise
11:50am (10 mins)	2:50pm (10 mins)	Closing	