

Session 1 Agenda

FUNDAMENTALS OF PSYCHEDELIC-ASSISTED THERAPY

TIME (PT)	TIME (ET)	PROGRAM	DETAILS
9:00am (15 mins)	12:00noon (15 mins)	Welcoming and opening	
9:15am (10 mins)	12:15pm (10 mins)	Introduction to the course	
9:25am (25 mins)	12:25pm (25 mins)	Context setting	
9:50am (10 mins)	12:50pm (10 mins)	Ethics in psychedelic- assisted therapy	
10:00am (25 mins)	1:00pm (25 mins)	Justice, equity, dignity, and inclusion	Group activity
10:25am (10 mins)	1:25pm (10 mins)	Break	
10:35am (45 mins)	1:35pm (45 mins)	Recorded discussion with Elder Duncan Grady	
11:20am (30 mins)	2:20pm (30 mins)	Harm reduction	Group discussion and case
11:50am (10 mins)	2:50pm (10 mins)	Closing	