NUMINUS



## Session 7 Agenda

## FUNDAMENTALS OF PSYCHEDELIC-ASSISTED THERAPY

TIME (PT)	TIME (ET)	PROGRAM	DETAILS
9:30am (10 mins)	12:30pm (10 mins)	Welcoming and Opening	
9:40am (25 mins)	12:40pm (25 mins)	Integration needs framework and inquiry	Didactic
10:05am (30 mins)	1:05pm (30 mins)	Integration	Demonstration
10:35am (10 mins)	1:35pm (10 mins)	Break	
10:45am (55 mins)	1:45pm (45 mins)	Integration Case 1	Group case work
11:40am (45 mins)	2:40pm (40 mins)	Integration Case 2	Group case work
12:25pm (5 mins)	3:25pm (5 mins)	Closing	