NUMINUS

## Session 6 Agenda

## FUNDAMENTALS OF PSYCHEDELIC-ASSISTED THERAPY

TIME (PT)	TIME (ET)	PROGRAM	DETAILS
9:30am (10 mins)	12:30noon (10 mins)	Welcoming and opening	
9:40am (10 mins)	12:40pm (10 mins)	Team dynamics	Group discussion
9:50am (10 mins)	12:50pm (10 mins)	Navigating team challenges	Group discussion
10:00am (20 mins)	1:00pm (20 mins)	Co-therapy exploration	Small group discussion
10:20am (40 mins)	1:20pm (40 mins)	Case	Group case work and small group debrief
11:10am (10 mins)	2:10pm (10 mins)	Break	
11:20am (55 mins)	2:20pm (55 mins)	The arc of the Medicine Session	Didactic with small group discussion
12:15pm (10 mins)	3:15pm (10 mins)	Client behaviours	
12:25pm (5 mins)	3:25pm (5 mins)	Closing	