NUMINUS

Session 5 Agenda

FUNDAMENTALS OF PSYCHEDELIC-ASSISTED THERAPY

TIME (PT)	TIME (ET)	PROGRAM	DETAILS
9:30am (10 mins)	12:30noon (10 mins)	Welcoming and opening	
9:20am (30 mins)	12:40pm (30 mins)	Set and setting	
10:10am (30 mins)	1:10pm (30 mins)	Goal and intention setting	Small group exercise
10:40am (15 mins)	1:40pm (15 mins)	Therapeutic ritual	
10:55am (30 mins)	1:55pm (30 mins)	Resourcing	Group discussion
11:25am (10 mins)	2:25pm (10 mins)	Break	
11:35am (45 mins)	2:35pm (45 mins)	Agreements in psychedelic-assisted therapy	Small group exercise
12:20pm (10 mins)	3:20pm (10 mins)	Closing	