

## Session 1 Agenda

## FUNDAMENTALS OF PSYCHEDELIC-ASSISTED THERAPY

TIME (PT)	TIME (ET)	PROGRAM	DETAILS
9:30am (15 mins)	12:30noon (15 mins)	Welcoming and opening	
9:45am (10 mins)	12:45pm (10 mins)	Introduction to the course	
9:55am (25 mins)	12:55pm (25 mins)	Context setting	
10:20am (10 mins)	1:20pm (10 mins)	Ethics in psychedelic- assisted therapy	
10:30am (25 mins)	1:30pm (25 mins)	Justice, equity, dignity, and inclusion	Group activity
10:55am (10 mins)	1:55pm (10 mins)	Break	
11:05am (45 mins)	2:05pm (45 mins)	Recorded discussion with Elder Duncan Grady	
11:50am (30 mins)	2:50pm (30 mins)	Harm reduction	Group discussion and case
12:20pm (10 mins)	3:20pm (10 mins)	Closing	