NUMINUS



Session 7 Agenda

FUNDAMENTALS OF PSYCHEDELIC-ASSISTED THERAPY

TIME (ET)	TIME (PT)	PROGRAM	DETAILS
3:00pm (10 mins)	12:00pm (10 mins)	Welcoming and Opening	
3:10pm (25 mins)	12:10pm (25 mins)	Integration needs framework and inquiry	Didactic
3:35pm (30 mins)	12:35pm (30 mins)	Integration	Demonstration
4:05pm (10 mins)	1:05pm (10 mins)	Break	
4:15pm (55 mins)	1:15pm (45 mins)	Integration Case 1	Group case work
5:10pm (45 mins)	2:10pm (40 mins)	Integration Case 2	Group case work
5:55pm (5 mins)	2:55pm (5 mins)	Closing	