NUMINUS

## Session 5 Agenda

## FUNDAMENTALS OF PSYCHEDELIC-ASSISTED THERAPY

TIME (ET)	TIME (PT)	PROGRAM	DETAILS
3:00pm (10 mins)	12:00noon (10 mins)	Welcoming and opening	
3:10pm (30 mins)	12:10pm (30 mins)	Set and setting	
3:40pm (30 mins)	12:40pm (30 mins)	Goal and intention setting	Small group exercise
4:10pm (15 mins)	1:10pm (15 mins)	Therapeutic ritual	
4:25pm (30 mins)	1:25pm (30 mins)	Resourcing	Group discussion
4:55pm (10 mins)	1:55pm (10 mins)	Break	
5:05pm (45 mins)	2:05pm (45 mins)	Agreements in psychedelic-assisted therapy	Small group exercise
5:50pm (10 mins)	2:50pm (10 mins)	Closing	