NUMINUS



Session 4 Agenda

FUNDAMENTALS OF PSYCHEDELIC-ASSISTED THERAPY

TIME (ET)	TIME (PT)	PROGRAM	DETAILS
3:00pm (15 mins)	12:00pm (15 mins)	Welcoming and opening	
3:15pm (20 mins)	12:15pm (20 mins)	Types of trauma and transdiagnostic considerations	
3:35pm (25 mins)	12:35pm (25 mins)	Self-regulation	Small group exercise
4:00pm (40 mins)	1:00pm (40 mins)	Trauma and healing vortices	Demonstration
4:40pm (10 mins)	1:40pm (10 mins)	Break	
4:50pm (60 mins)	1:50pm (50 mins)	Trauma and healing vortices	Small group exercises
5:50pm (10 mins)	2:50pm (10 mins)	Closing	