

## Session 3 Agenda

## FUNDAMENTALS OF PSYCHEDELIC-ASSISTED THERAPY

TIME (ET)	TIME (PT)	PROGRAM	DETAILS
3:00pm (10 mins)	12:00pm (10 mins)	Welcoming and Opening	
3:10pm (10 mins)	12:10pm (10 mins)	Altered states of consciousness	Group discussion
3:20pm (15 mins)	12:20pm (15 mins)	Spiritual intelligence	Group discussion
3:35pm (45 mins)	12:35pm (45 mins)	Embodied inquiry and resourcing	Demo and group exercises
4:20pm (10 mins)	1:20pm (10 mins)	Break	
4:30pm (45 mins)	1:30pm (45 mins)	Breathwork and inquiry	Small Group Exercises
5:15pm (40 mins)	2:15pm (40 mins)	Psychological flexibility and parts work	Reflective drawing exercise
5:55pm (5 mins)	2:55pm (5 mins)	Closing	