

## Session 6 Agenda

## APPLIED PSYCHEDELIC-ASSISTED THERAPY

TIME (PT)	TIME (ET)	PROGRAM	DETAILS
9:00am (15 mins)	12:00pm (15 mins)	Welcoming and opening	
9:15am (40 mins)	12:15pm (40 mins)	Life course theory and complex trauma	Didactic
9:55am (30 mins)	12:55pm (30 mins)	Case 1 (MDMA)	
10:25am (10 mins)	1:25pm (10 mins)	Break	
10:35am (55 mins)	1:35pm (55 mins)	Case 2	Small group discussions
11:30am (25 mins)	2:30pm (25 mins)	Reflection	
11:55am (5 mins)	2:55pm (5 mins)	Closing	