

Session 3 Agenda

APPLIED PSYCHEDELIC-ASSISTED THERAPY

TIME (PT)	TIME (ET)	PROGRAM	DETAILS
9:00am (10 mins)	12:00pm (10 mins)	Welcoming and Opening	
9:10am (5 mins)	12:10pm (5 mins)	Context and framing	Overview for the lesson
9:15am (35 mins)	12:15pm (35 mins)	Treatment goals for PTS	
9:50am (55 mins)	12:50pm (55 mins)	Case 1	Small Group Exercises
10:45am (10 mins)	1:45pm (10 mins)	Break	
11:00am (50 mins)	2:00pm (50 mins)	Case 2	Small Group Exercises
11:50am (10 mins)	2:50pm (10 mins)	Closing	