

Session 2 Agenda

APPLIED PSYCHEDELIC-ASSISTED THERAPY

TIME (PT)	TIME (ET)	PROGRAM	DETAILS
9:00am (10 mins)	12:00noon (10 mins)	Welcoming and Opening	
9:10am (30 mins)	12:10pm (30 mins)	Small group discussion on DSM	Small Group Exercises
9:40am (15 mins)	12:40pm (15 mins)	Embodied inquiry demo	
9:55am (10 mins)	12:55pm (10 mins)	Break	
10:05am (55 mins)	1:05pm (55 mins)	Case 1	Small Group Exercises
11:00am (55 mins)	2:00pm (55 mins)	Case 2	Small Group Exercises
11:55am (5 mins)	2:55pm (5 mins)	Closing	