

Session 1 Agenda

APPLIED PSYCHEDELIC-ASSISTED THERAPY

TIME (PT)	TIME (ET)	PROGRAM	DETAILS
9:00am (10 mins)	12:00noon (10 mins)	Welcoming and Opening	
9:10am (15 mins)	12:10pm (15 mins)	Introductions	
9:25m (10 mins)	12:25pm (10 mins)	Complexity and PAT	Didactic
9:35am (10 mins)	12:35pm (10 mins)	Utility and Challenges of Mental Disorders and the DSM	Didactic
9:45am (10 mins)	12:45pm (10 mins)	Transdiagnostic Approaches	Didactic
9:55am (15 mins)	12:55pm (15 mins)	Assessing Client Suitability for Treatment	Didactic
10:10am (10 mins)	1:10pm (10 mins)	Break	
10:20am (90 mins)	1:20pm (90 mins)	Case Study 1	Small Group Exercises