

Session 5 Agenda

APPLIED PSYCHEDELIC-ASSISTED THERAPY

TIME (PT)	TIME (ET)	PROGRAM	DETAILS
9:00am (15 mins)	12:00pm (15 mins)	Welcoming and opening	
9:15am (30 mins)	12:15pm (30 mins)	Substance use with motivational interviewing	Didactic
9:45am (30 mins)	12:45pm (30 mins)	Substance use with motivational interviewing	Group practice
10:15am (10 mins)	1:15pm (10 mins)	Break	
10:25am (50 mins)	1:25pm (50 mins)	Normative feedback	Didactic and group practice
11:15am (15 mins)	2:15pm (15 mins)	Readiness rules and change plan	
11:30am (25 mins)	2:30pm (25 mins)	Relapse prevention skills	
11:55am (5 mins)	2:55pm (5 mins)	Closing	